Het belang van goed meubilair op je (thuis) werkplek

Het belang van goed meubilair op je (thuis) werkplek

Het belang van goed meubilair op je (thuis) werkplek

Het belang van goed meubilair op je (thuis) werkplek

Goed meubilair op je werkplek is bepalend voor je werkprestaties, voor de kwaliteit die je levert en de productiviteit die je ervaart. Je werkt gewoon veel beter wanneer je goed meubilair op je werkplek hebt. Nog belangrijker is het dat de juiste werkplek inrichting goed is voor je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Alle reden dus om te kiezen voor goed meubilair op je werkplek!

 

Wat als je geen goed meubilair op je werkplek hebt?

Het is om veel redenen heel belangrijk om gebruik te maken van goed meubilair op je werkplek. Hierbij maakt het niet uit of je gewoon op kantoor kunt werken of dat je thuis een werkplek hebt gecreëerd. Het is in alle gevallen belangrijk dat je kunt werken in een gezonde, verantwoorde houding voor langere tijd. Hiervoor heb je gewoon goed meubilair op je werkplek nodig. Wat nu als je dit niet hebt? Dan kun je de maken krijgen met de volgende zaken:

 

  • Rug-, nek- en schouderklachten
  • Verminderde concentratie
  • Lagere productiviteit
  • De werkprestaties liggen lager
  • Verhoogd risico op uitstelgedrag

 

Een goede werkplek inrichting is altijd belangrijk

Vaak wordt er op kantoren door werkgevers gezorgd voor ergonomisch meubilair. De bureaustoelen hebben een perfecte vormgeving voor een gezonde werkhouding en de bureaus zijn in de meeste gevallen makkelijk in hoogte verstelbaar. Dit comfort hebben we thuis vaak niet, maar ook bij thuiswerken is een gezonde werkhouding heel belangrijk. Een goede thuiswerk inrichting helpt je om ook thuis gewoon productief te werken. Daarnaast ontwikkel je snel klachten als je gewoon aan de keukentafel of zelfs op de bank werkt. Het lijkt comfortabel, maar na niet al te lange tijd begin je te voelen dat het niet heel gezond voor je is. Een goede thuiswerkplek inrichting is essentieel, ook als je beperkte ruimte beschikbaar hebt. Hier zijn gelukkig goede oplossingen voor te vinden.

 

Ruimtebesparing met goed meubilair op je werkplek

Onze Duitse fabrikant heeft zich onder meer gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van ruimtebesparende oplossingen. PRW Nederland is professional op het vlak van Business & Home Office. We kunnen wel zeggen: 1 + 1 = 2. Wij hebben een innovatief leveringsprogramma met Müller Möbelwerkstätten. Maak bijvoorbeeld eens kennis met de FLATMATE, een ideaal bureau dat van alle gemakken voorzien is, waaronder verlichting. Toch is de diepte van dit bureau maar nét iets meer dan 12 centimeter! Zoek je een nog kleinere oplossing? Die is er ook, in de vorm van de FLATBOX, welke je eenvoudig op de voor jou beste werkhoogte plaatst. Met deze oplossingen kun je altijd zorgen voor een perfecte, comfortabele én verantwoorde thuiswerkplek.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met PRW Nederland opnemen via ons contactformulier.

PRW Nederland
roybulten@gmail.com